Teamuitje Oostzaan

Noord-Holland

Geen categorie

Teamuitje Oostzaan? De leukste teamuitjes in Oostzaan en omstreken vindt u bij Ludiek Events! Zowel voor een uitje met uw team in Oostzaan als in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Teamuitjes zijn belangrijk voor het behouden en ook verbeteren van de onderlinge contacten en de saamhorigheid binnen een bedrijf. Het brengt collega's dichter bij elkaar omdat men samen 'werkt' in een ontspannen sfeer. Ook in lastige tijden is het belangrijk om hierin te blijven investeren.
Laat u door Ludiek Events inspireren voor uw teamuitje in Oostzaan en omstreken!

Leuk weetje over Oostzaan:
In de Zaanse streektaal werden de inwoners van Oostzaan vroeger doppehokkers genoemd. In deze streektaal bestaan diverse varianten, waarbij Oostzaan ook zijn eigen dialect heeft. Het lijkt met sommige woorden op het Zaans, maar een verschil is de nadrukkelijk uitgesproken "eu". Hierbij wordt het woord "huis" uitgesproken als "heus". Net als in de rest van de Zaanstreek hoor je vaak een k in plaats van een ch, dus school wordt skool en schaap skaap. Het Oostzaans kent tal van uitdrukkingen en woorden, die onder meer zijn vastgelegd in het boekje Wat ons nag te binnen skoot. Hierin worden de Oostzaanse woorden uitgelegd en vertaald.


Bent u op zoek naar een ludieke en onvergetelijke belevenis? Dan zit u bij ons helemaal goed!

U wilt graag een memorabel bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of ander groepsuitje in Oostzaan organiseren? Of wilt u een andere activiteit of dagje weg plannen? Bij ons bent u aan het juiste adres: Ludiek Events heeft namelijk alles in huis om uw dag tot een succes te maken!

Naast ons uitgebreide assortiment aan spelprogramma s, lunch-, diner- en stadsspellen, leveren wij ook workshops, stadswandelingen en diverse acts. Omdat we daarnaast als geen ander weten hoe belangrijk het is dat een activiteit bij een klant past, bieden wij ook maatwerk en stemmen wij uw uitje graag volledig af op uw wensen.

Ludiek Events onderscheidt zich graag van andere evenementenbureaus: waar zij stoppen, gaan wij verder.

Naast onze persoonlijke aanpak en de drive om ieder uitje tot een onvergetelijk succes te maken, zorgen we er met onze ludieke aanpak altijd voor dat de stoutste verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. We willen elke gast een onvergetelijke herinnering geven en streven daarom - ondanks de scherpe prijzen - naar een hoge kwaliteit, elke boeking weer!

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor een onvergetelijke en bovenal ludieke belevenis? Wacht dan niet langer en kijk wat Ludiek Events u te bieden heeft!


Reserveer nu!
Teamuitje Oostzaan

Ludiek Events.nl voor:

  • Groepen van 8 t/m 800 personen
  • (bedrijfs)Uitjes door heel Nederland!
  • De scherpste prijzen
  • Onvergetelijke herinnering!

*Heeft u een speciale aanvraag?
Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Algemene Voorwaarden Ludiek Events