Personeelsuitje Heemstede

Noord-Holland

Geen categorie

Personeelsuitje Heemstede? De leukste personeelsuitjes in Heemstede en omstreken vindt u bij Ludiek Events! Zowel voor een uitje met uw personeel in Heemstede als in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Personeelsuitjes zijn belangrijk voor het behouden en ook verbeteren van de onderlinge contacten en de saamhorigheid binnen een bedrijf. Het brengt collega's dichter bij elkaar omdat men samen 'werkt' in een ontspannen sfeer. Ook in lastige tijden is het belangrijk om hierin te blijven investeren.
Laat u door Ludiek Events inspireren voor uw personeelsuitje in Heemstede en omstreken!

Leuk weetje over Heemstede:
Heemstede is, evenals Haarlem, Spaarndam en Velsen gelegen op een vroege strandwal. De vroegste bewoningssporen zijn gevonden aan de binnen- of zuidoostelijke zijde van deze strandwal op het huidige bos- en slootterrein van College Hageveld. Deze sporen behoren tot de prehistorische Vlaardingencultuur (3500-2500 v.Chr.) die behalve uit enige landbouw vooral uit jacht en visserij bestond. De vondsten betroffen handgevormde aardewerkscherven, vuurstenen pijlpunten, krabbers, schrapers, e.d.. kleine gepolijste bijl (herkomst: Belgie), twee platte en doorboorde kralen van git. De naam Heemstede komt al voor rond het jaar 1000 en betekent mogelijk "woonplaats"


Bent u op zoek naar een ludieke en onvergetelijke belevenis? Dan zit u bij ons helemaal goed!

U wilt graag een memorabel bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, personeelsuitje, familie-uitje of ander groepsuitje in Heemstede organiseren? Of wilt u een andere activiteit of dagje weg plannen? Bij ons bent u aan het juiste adres: Ludiek Events heeft namelijk alles in huis om uw dag tot een succes te maken!

Naast ons uitgebreide assortiment aan spelprogramma s, lunch-, diner- en stadsspellen, leveren wij ook workshops, stadswandelingen en diverse acts. Omdat we daarnaast als geen ander weten hoe belangrijk het is dat een activiteit bij een klant past, bieden wij ook maatwerk en stemmen wij uw uitje graag volledig af op uw wensen.

Ludiek Events onderscheidt zich graag van andere evenementenbureaus: waar zij stoppen, gaan wij verder.

Naast onze persoonlijke aanpak en de drive om ieder uitje tot een onvergetelijk succes te maken, zorgen we er met onze ludieke aanpak altijd voor dat de stoutste verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. We willen elke gast een onvergetelijke herinnering geven en streven daarom - ondanks de scherpe prijzen - naar een hoge kwaliteit, elke boeking weer!

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor een onvergetelijke en bovenal ludieke belevenis? Wacht dan niet langer en kijk wat Ludiek Events u te bieden heeft!


Reserveer nu!
Personeelsuitje Heemstede

Ludiek Events.nl voor:

  • Groepen van 8 t/m 800 personen
  • (bedrijfs)Uitjes door heel Nederland!
  • De scherpste prijzen
  • Onvergetelijke herinnering!

*Heeft u een speciale aanvraag?
Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Algemene Voorwaarden Ludiek Events