Personeelsuitje Emmen

Drenthe

Geen categorie

Personeelsuitje Emmen? Het leukste personeelsuitje in Emmen en omstreken vindt u bij Ludiek Events! Voor zowel een personeelsuitje in Emmen als in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Emmen is een schitterend decor voor bijvoorbeeld een spannend stadsspel, prachtige rondleiding of vaararrangement. Bent u voor uw bedrijfsuitje meer op zoek naar een binnenactiviteit, dan is een gezellig speldiner, hilarisch lunchspel of actieve workshop natuurlijk ook ontzettend leuk!

Leuk om te weten:

Het gebied waar tegenwoordig Emmen ligt, werd echter al ver voor 1139 door mensen bewoond. De aanwezigheid van hunebedden toont aan dat dit ongeveer vijfduizend jaar geleden al het geval was. Ook de vondsten van onder meer grafheuvels, raatakkers, een veenweg, het Tempeltje van Barger-Oosterveld en het Paar van Weerdinge tonen menselijke bewoning in de prehistorie aan. De allereerste mens(achtig)en die in dit gebied woonden zijn echter de Neanderthalers. Archeologische vondsten (zoals vuurstenen werktuigen van zo'n 40.000 jaar oud door Rieks en Henk Trip) hebben hun aanwezigheid aangetoond. In de Romeinse tijd bestond Emmen als dorp nog niet. Wel zijn er op met name de Emmeres en de Noordbargeres diverse archeologische vondsten uit die tijd gedaan die de aanwezigheid van kleine boerennederzettingen aantonen.

Bent u op zoek naar een ludieke en onvergetelijke belevenis? Dan zit u bij ons helemaal goed!

U wilt graag een memorabel bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of ander groepsuitje in Emmen organiseren? Of wilt u een andere activiteit of dagje weg plannen? Bij ons bent u aan het juiste adres: Ludiek Events heeft namelijk alles in huis om uw dag tot een succes te maken!

Naast ons uitgebreide assortiment aan spelprogramma s, lunch-, diner- en stadsspellen, leveren wij ook workshops, stadswandelingen en diverse acts. Omdat we daarnaast als geen ander weten hoe belangrijk het is dat een activiteit bij een klant past, bieden wij ook maatwerk en stemmen wij uw uitje graag volledig af op uw wensen.

Ludiek Events onderscheidt zich graag van andere evenementenbureaus: waar zij stoppen, gaan wij verder.

Naast onze persoonlijke aanpak en de drive om ieder uitje tot een onvergetelijk succes te maken, zorgen we er met onze ludieke aanpak altijd voor dat de stoutste verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. We willen elke gast een onvergetelijke herinnering geven en streven daarom - ondanks de scherpe prijzen - naar een hoge kwaliteit, elke boeking weer!

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor een onvergetelijke en bovenal ludieke belevenis? Wacht dan niet langer en kijk wat Ludiek Events u te bieden heeft!


Reserveer nu!
Personeelsuitje Emmen

Ludiek Events.nl voor:

  • Groepen van 8 t/m 800 personen
  • (bedrijfs)Uitjes door heel Nederland!
  • De scherpste prijzen
  • Onvergetelijke herinnering!

*Heeft u een speciale aanvraag?
Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Algemene Voorwaarden Ludiek Events