Groepsuitje Middelburg

Zeeland

Geen categorie

Groepsuitje Middelburg? Het leukste groepsuitje in Middelburg en omstreken vindt u bij Ludiek Events! Zowel voor een groepsuitje in Middelburg als in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Middelburg is een schitterend decor voor bijvoorbeeld een spannend stadsspel, prachtige rondleiding of vaararrangement. Bent u voor uw bedrijfsuitje meer op zoek naar een binnenactiviteit, dan is een gezellig speldiner, hilarisch lunchspel of actieve workshop natuurlijk ook ontzettend leuk!

Leuk om te weten:

Middelburg moet rond het midden van de 9e eeuw zijn ontstaan, want bij archeologische opgravingen van na de verwoesting van 1940, zijn gebruiksvoorwerpen uit die periode gevonden. De naam vindt zijn oorsprong in het zijn van de middelste burcht op Walcheren. De burcht lag tussen de Duinburcht (Domburg) en de Zuidburcht (Souburg). Rond die tijd bevond zich er een ringwalburg, die of als verdediging tegen de Vikingen bedoeld was, of juist gebouwd werd door de Viking-koning Harald zelf, die in 841 van keizer Lotharius I Walcheren in leen kreeg. Middelburg lag aan de rivier de Arne die tussen 1266 en 1301 werd afgedamd.

Bent u op zoek naar een ludieke en onvergetelijke belevenis? Dan zit u bij ons helemaal goed!

U wilt graag een memorabel bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of ander groepsuitje in Middelburg organiseren? Of wilt u een andere activiteit of dagje weg plannen? Bij ons bent u aan het juiste adres: Ludiek Events heeft namelijk alles in huis om uw dag tot een succes te maken!

Naast ons uitgebreide assortiment aan spelprogramma s, lunch-, diner- en stadsspellen, leveren wij ook workshops, stadswandelingen en diverse acts. Omdat we daarnaast als geen ander weten hoe belangrijk het is dat een activiteit bij een klant past, bieden wij ook maatwerk en stemmen wij uw uitje graag volledig af op uw wensen.

Ludiek Events onderscheidt zich graag van andere evenementenbureaus: waar zij stoppen, gaan wij verder.

Naast onze persoonlijke aanpak en de drive om ieder uitje tot een onvergetelijk succes te maken, zorgen we er met onze ludieke aanpak altijd voor dat de stoutste verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. We willen elke gast een onvergetelijke herinnering geven en streven daarom - ondanks de scherpe prijzen - naar een hoge kwaliteit, elke boeking weer!

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor een onvergetelijke en bovenal ludieke belevenis? Wacht dan niet langer en kijk wat Ludiek Events u te bieden heeft!


Reserveer nu!
Groepsuitje Middelburg

Ludiek Events.nl voor:

  • Groepen van 8 t/m 800 personen
  • (bedrijfs)Uitjes door heel Nederland!
  • De scherpste prijzen
  • Onvergetelijke herinnering!

*Heeft u een speciale aanvraag?
Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Algemene Voorwaarden Ludiek Events