Groepsuitje Den Bosch

Noord-Brabant

Geen categorie

Groepsuitje Den Bosch? Het leukste groepsuitje in Den Bosch en omstreken vindt u bij Ludiek Events! Zowel voor een groepsuitje in Den Bosch als in de omgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Den Bosch is een schitterend decor voor bijvoorbeeld een spannend stadsspel, prachtige rondleiding of vaararrangement. Bent u voor uw bedrijfsuitje meer op zoek naar een binnenactiviteit, dan is een gezellig speldiner, hilarisch lunchspel of actieve workshop natuurlijk ook ontzettend leuk!

Leuk om te weten:

's-Hertogenbosch is vooral bekend vanwege de enorme en prachtig gebouwde Sint-Jans kathedraal, een hoogtepunt van de late Brabantse gotiek. Het is een grote kathedraal en kerkgebouw. Hier zetelt de bisschop van 's-Hertogenbosch. In de Sint Jan staat het genadebeeld van Onze Lieve Vrouwe van 's-Hertogenbosch (de Zoete Moeder).

In de binnenstad van de stad zijn ook nog andere kerken te vinden. Dat zijn de Sint-Jacobskerk in de BethaniŽstraat, de Sint-Jacobskerk aan het Jeroen Boschplein en de Sint-Catharinakerk aan het Kruisbroedershof. In de kerk aan het Jeroen Boschplein is nu het Jheronimus Bosch Art Center gevestigd, deze is niet meer in dienst als kerk i.t.t. de Sint-Catharinakerk.

Het middeleeuwse stadscentrum van 's-Hertogenbosch is een van het oudste en meest complete van Nederland. De binnenstad is het grootste omwalde gebied van het land.

Bent u op zoek naar een ludieke en onvergetelijke belevenis? Dan zit u bij ons helemaal goed!

U wilt graag een memorabel bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of ander groepsuitje in Den Bosch organiseren? Of wilt u een andere activiteit of dagje weg plannen? Bij ons bent u aan het juiste adres: Ludiek Events heeft namelijk alles in huis om uw dag tot een succes te maken!

Naast ons uitgebreide assortiment aan spelprogramma s, lunch-, diner- en stadsspellen, leveren wij ook workshops, stadswandelingen en diverse acts. Omdat we daarnaast als geen ander weten hoe belangrijk het is dat een activiteit bij een klant past, bieden wij ook maatwerk en stemmen wij uw uitje graag volledig af op uw wensen.

Ludiek Events onderscheidt zich graag van andere evenementenbureaus: waar zij stoppen, gaan wij verder.

Naast onze persoonlijke aanpak en de drive om ieder uitje tot een onvergetelijk succes te maken, zorgen we er met onze ludieke aanpak altijd voor dat de stoutste verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. We willen elke gast een onvergetelijke herinnering geven en streven daarom - ondanks de scherpe prijzen - naar een hoge kwaliteit, elke boeking weer!

Heeft u genoeg gelezen en bent u klaar voor een onvergetelijke en bovenal ludieke belevenis? Wacht dan niet langer en kijk wat Ludiek Events u te bieden heeft!


Reserveer nu!
Groepsuitje Den Bosch

Ludiek Events.nl voor:

  • Groepen van 8 t/m 800 personen
  • (bedrijfs)Uitjes door heel Nederland!
  • De scherpste prijzen
  • Onvergetelijke herinnering!

*Heeft u een speciale aanvraag?
Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Algemene Voorwaarden Ludiek Events